У Львові створили інтерактивну карту муралів

У Львові створили інтерактивну карту муралів

Фото: ТСН.ua

Наразі на карті зображено лише 16 муралів, проте вона продовжує поповнюватися.

У Львові опублікували інтерактивну карту місцевого стріт-арту.

Поки що вона не вдосконалена, на ній позначено лише 16 муралів, повідомляється на туристичній сторінці Lviv Travel.

"Поки ви святкували День нашого любого міста ми зробили карту стріт-арту у Львові. Вона поки не до кінця повна, тому просимо вас надсилати фото і адреси на пошту info@lviv.travel", - йдеться у повідомленні на сторінці у Facebook.

Як повідомляє видання Zaxid.net, за допомогою міток на карті можно дізнатися точну адресу муралу та переглянути його фото.

Карту міських графіті створили, аби показати, що у Львові й за його межами є багато цікавих об'єктів.

"Ця ідея у нас з'явилася вже давно. Ми намагаємося збільшити межі туристичного центру. У планах є різні проекти на площі Старий Ринок і низка інших. Хочемо показати людям, що Львів – це не лише площа Ринок, що тут можна походити і гарно провести час у інших місцях. Наприклад, на Підзамче, де на вул. Богдана Хмельницького зробили вуличну галерею з графіті", - розповів працівник відділу промоції Львівської міськради Костянтин Бєглов.

Нагадаємо, цьогоріч у всьому світі стартував новий мистецький проект ArtUnitedUs, організатором якого є українець Гео Лерос. Художники планують створити 100 муралів в Україні й 100 - навколо планети Земля, утворюючи "кільце миру". Таким чином вони збираються звернути увагу світової громадськості до проблеми війни на Землі на прикладі України.

Повʼязані теми:

Наступна публікація