У Львові суд заарештував директора нічного клубу, де сталася масштабна пожежа

У Львові суд заарештував директора нічного клубу, де сталася масштабна пожежа

У Львові суд заарештував директора нічного клубу, де сталася масштабна пожежа

Фото: Управління ДСНС у Львівській області

Альтернативою є застава - 87 тисяч гривень.

Сьогодні, 30 листопада, у Львові суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави виконувачу обов'язків директора місцевого клубу "Мі100", в якому в ніч проти 27 листопада сталася масштабна пожежа і постраждали люди.

Чоловіка  підозрюють у недотримані правил техніки безпеки, що призвело до смерті і каліцтва людей. Аби підозрюваний не втік і не впливав на свідків, суд вирішив арештувати його на два місяці. Альтернативою є застава - 87 тисяч гривень, йдеться у сюжеті ТСН 12:00.

Сам Сергій Чередніченко своєї провини не визнає і каже – за організацію шоу відповідав арт-директор, який не був офіційно працевлаштований.

"Я не був організатором цієї вечірки. Це сталося незаплановано. Будемо подавати апеляцію. Будемо розбиратися", – заявив Cергій Чередніченко.

Нагадаємо, у Львові в ніч на 27 листопада в розважальному центрі "Мі100" сталася сильна пожежа. Серед відвідувачів розпочалася паніка, рятувальники евакуювали майже 300 осіб.

Після пожежі до лікарень звернулися 22 людини. Було госпіталізовано 14 осіб з опіками та отруєннями продуктами горіння. 29 листопада у львівській лікарні помер 48-річний чоловік, який постраждав під час пожежі у нічному клубі. Причина виникнення займання встановлюється.

Повʼязані теми:

Наступна публікація