У Львові водій на "зебрі" збив двох дітей, утік, а потім повернувся

У Львові водій на "зебрі" збив двох дітей, утік, а потім повернувся

У Львові водій на "зебрі" збив двох дітей, утік, а потім повернувся

Перехід тепер обладнають освітленням і встановлять світлофор

Постраждалі лежать у реанімації, їхній стан медики називають важким.

У Львові на пішохідному переході водій збив двох дітей. Брати віком вісім і десять років переходили дорогу минулого вечора, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Кермувальник із місця аварії втік. Швидку та поліцію викликали свідки.

"Вони лежали один на середині за пішохідним переходом десь метрів 10-15. А другий коло бордюру. Один я не бачив, щоб він рухався. А другий був у такому стані, що рухався, були ознаки життя", - розповів очевидець Василь Моравський.

Поліцейський патруль прибув на місце події значно швидше медиків.

"Вони були у калюжі крові. Старалися надати медичну допомогу, чим могли. Я не хотів чекати, сів у патрульний автомобіль і поїхав до лікарні. Дорогою побачив швидку, включив гучномовець і супроводив їх", - розповів інспектор Микола Каракура.

Двох дітей на пішохідному переході збив водій у Львові

Двох дітей на пішохідному переході збив водій у Львові

Діти тепер лежать у реанімації. У них переломи, ЧМТ, втрата пам'яті.

Винуватець автопригоди, хоч спершу втік, невдовзі повернувся на місце ДТП. 55-річний львів'янин пояснив свою поведінку шоком.

"Він був у шоковому стані, тому не міг підійти до поліцейських. За словами водія, хлопці вибігли на дорогу і він не міг зреагувати, зупинити транспортний засіб", - розповіла речник львівської поліції Світлана Добровольська.

Тепер експертам належить визначити всі обставини аварії. Зокрема, чи переходили діти дорогу по "зебрі", чи перебігали неподалік неї.

Місцева влада свої висновки з ДТП уже зробила. Комісія з безпеки дорожнього руху вирішила облаштувати цей пішохідний перехід. За тиждень там мають встановити додаткові ліхтарі вуличного освітлення і дорожні знаки про обмеження швидкості. А за міcяць – світлофор.

Останнім часом у Львові сталося ще кілька резонансних дорожньо-транспортних пригод. Зокрема в центрі міста автомобіль Citroen на великій швидкості врізався в фасад Львівського національного академічного театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької. У цій аварії постраждали водій і пасажирка машини.

Напередодні цього мікроавтобус дорогою до РАГСу врізався в припарковані фуру та легковик. Причиною цієї ДТП став поспіх.

Кореспондент ТСН Наталка Волосацька

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація