У Львові затопило спальний район

Через потужну зливу автомобілі та сміттєві баки плавали у брудних річках.

У Львові у ніч проти вівторка, 31 травня, пройшла потужна злива, яка затопила вулиці в одному зі спальних районів міста.

Про це повідомляють місцеві мешканці, які вже оприлюднили фото підтоплених автомобілів та сміттєвих баків.

Зокрема, за словами львів'ян, затопило вулиці Коломийську, Чукаріна, Хоткевича, Стрийську, Хуторівку та інші. Також з'явилась інформація, що з берегів вийшла річка Зубра.

Пізніше у прес-службі Львівської міської ради запевнили, що комунальники вже працюють над ліквідацією наслідків підтоплення Сихівського району.

"У деяких місцях каналізація не справилась через надмірну кількість опадів, тож виникли підтоплення. Над ліквідацією наслідків стихії працюють комунальні служби, очищають дороги від намулу, а "Львівводоканал" ліквідовує витоки. Також, на території району є 12 підтоплених дахів", - зазначила голова Сихівської райадміністрації Львова Ірина Маруняк.

Нагадаємо, що у понеділок, 30 травня, на допомогу в пошуках та порятунку пожежників, які опинились під завалом на Грибовицькому сміттєзвалищі, зі Львова вирушили 30 курсантів старших курсів Львівського державного університету безпеки життєдіяльності.

Проте місцеві мешканці перекрили в'їзд автобусу із курсантами до сміттєзвалища.

Раніше з'ясувалося, що під завалами перебувають четверо осіб: троє пожежників та один працівник комунального підприємства. Ймовірно, що люди перебувають на глибині до 20 метрів.

Один із рятувальників, якому вдалося врятуватися, розповів, що зсув сміття нагадував землетрус. Саме на його очах чотирьох чоловіків накрило сміттєвою лавиною.

Повʼязані теми:

Наступна публікація