У Львові затримали начальника управління ЖКГ міськради – ЗМІ

Прес-служба мерії та військова прокуратура подію не коментують.

Сьогодні, 17 листопада, працівники військової прокуратури затримали начальника управління житлового господарства Львівської міської ради Юрія Гольця.

Як повідомляє місцевий сайт Варіанти з посиланням на власні джерела у правоохоронних органах, чиновника начебто затримали на отриманні частини хабара у 90 тисяч гривень. Голець начебто загалом вимагав 800 тисяч гривень.

Zaxid.net повідомляє, що у прес-службі Львівської мерії і військовій прокуратурі наразі не коментують цю інформацію.

Згодом СБУ повідомила про арешт начальника одного з управлінь Львівської міської ради, проте прізвища затриманого не назвали. За даними слідства, чиновник регулярно отримував "відкат" від комерційної структури за сприяння в укладанні договорів на капремонт будинків та благоустрій міста. За вже укладені угоди на майже два мільйони гривень посадовець вимагав 5-8% від суми залежно від різновиду робіт. Задокументовано також домовленість начальника управління з бізнесменами посприяти підписанню нових договорів на вісім мільйонів гривень.

Оперативники СБ України затримали чиновника у центрі Львова під час отримання чергової частини хабара у розмірі вісімдесят тисяч гривень. Наразі відбуваються обшуки у приміщенні Львівської міської ради. Відкрито провадження за статтею "одержання хабара в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище".

Нагадаємо, раніше Юрій Голець став фігурантом справи щодо трагедії на Грибовицькому сміттєзвалищі. Йому інкримінують службову недбалість, яка призвела до важких наслідків. Посадовцю обрали запобіжний захід – особисте зобов'язання.

Прокуратура Львівщини оголосила підозру третьому фігурантові в справі Грибовицького сміттєзвалища

Прокуратура Львівщини оголосила підозру третьому фігурантові в справі Грибовицького сміттєзвалища

Повʼязані теми:

Наступна публікація