У Маріуполі маленькі діти зі сльозами на очах заспівали Гімн України

У Маріуполі маленькі діти зі сльозами на очах заспівали Гімн України

У Маріуполі маленькі діти зі сльозами на очах заспівали Гімн України

У Маріуполі дітки з інтернату виховуються патріотами

Вихователі дитбудинку кажуть, що на всіх них дуже вплинуло знайомство з волонтерами та військовими.

Вихованці дитячого будинку на Донеччині доводять, що Маріуполь – це Україна. Вони вчать українські пісні та традиції, з трепетом співають національний гімн і носять подарунки бійцям АТО, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

До приїзду волонтерів готуються, наче до свята. Хоча ще рік тому на все українське дивилися скоса або й відверто агресивно.

"Я дуже добре пам'ятаю, як в одному з дитбудинків ми в кінці нашої вистави заспівали Гімн України. І це були очі вовченят, котрі агресивно визвірилися на нас. І зараз у кожному дитбудинку, коли ми співаємо гімн – це абсолютно інші очі", - каже волонтер Наталя Воронкова.

Тепер же хлопчики мріють у дорослому житті стати воїнами. Бо бачать перед очима добрий приклад – захисників, які допомагають діткам.

Вихователь пояснює, що останнім часом у дитячий будинок приїжджають гості з різних регіонів, навідуються армійці. Це неабияк впливає на світогляд дітей.

"Діти відчули, реально відчули, що таке Україна. Що таке єдина країна. Раніше цього не було – ні в дітей, ні в дорослих. Почуття ліктя, почуття єдиної сім'ї", - розповіла старший вихователь Олена Леженіна.

Як уже повідомлялося, українці Австралії записали новорічне відеопривітання для українських воїнівНаприкінці відео усі разом заспівали гімн України. А наймолодший з них навіть прочитав вірш Тараса Шевченка.

А в самій Україні в новорічну ніч маленькі таланти виконали національний гімн. "Ще не вмерла" зворушливо відспівали учасники талант-шоу "Маленькі гіганти" і "Голос.Діти-2".

Кореспондент ТСН Євгенія Цвєтанська

Вихованці дитбудинку в Маріуполі довели, що вони справжні патріоти

Вихованці дитбудинку в Маріуполі довели, що вони справжні патріоти

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація