У Маріуполі сварка між компаніями закінчилася кривавою різаниною

У Маріуполі сварка між компаніями закінчилася кривавою різаниною

У Маріуполі сварка між компаніями закінчилася кривавою різаниною

Фото: facebook.com/Вячеслав Аброськін

Поліція розшукує злочинців.

У Маріуполі в ніч проти понеділка, 7 листопада, невідомі зарізали місцевого мешканця, який разом із друзями повертався з нічного клубу.

Про це повідомили у центральному відділі поліції Донецької області.

"Вночі на Лівобережжі Маріуполя між двома компаніями перехожих стався конфлікт, під час якого один з опонентів дістав ножа", - йдеться у повідомленні.

Як з'ясували правоохоронці, 37-річний чоловік помер на місці від ножових поранень, ще одного було важко поранено, наразі він госпіталізований, третій учасник конфлікту утік.

Пізніше поліція знайшла чоловіка, який розповів, що разом із друзями повертався з розважального закладу, коли назустріч їм вийшла компанія, стався конфлікт, і один із незнайомців пустив у хід зброю.

"Сьогодні за 20 кілометрів від Маріуполя йде війна. Терористи розстрілюють мирні селища, вбивають людей, а у нас в місті о 03.50 ночі громадяни розважаються у нічних клубах. Як результат - чоловіка 1979 року народження вбито, інший у важкому стані в лікарні. Заробляючи сотні тисяч прибутку у вихідні, власники забувають про те, що йде війна, поліція працює з надривом", - написав на своїй сторінці у Facebook начальник ГУНП Донецької області В'ячеслав Аброськін.

За його словами, крім своїх прямих функцій, правоохоронці забезпечують у зоні АТО цілодобову охорону стратегічно важливих об'єктів, що підтримують життєдіяльність міст і населених пунктів Донеччини.

"Необхідно дотримуватися правил, обов'язкових для порятунку життя", - додав він.

Наразі правоохоронці розшукують зловмисників.

Нагадаємо, раніше група чоловіків увірвалася до відомого клубу Одеси, побила відвідувачів та розгромила заклад. Бійка була короткою, проте зловмисники встигли поламати меблі, посуд та інше, а потім одразу втекли.

Повʼязані теми:

Наступна публікація