У Мелітополі поблизу кафе сталася стрілянина, загинули двоє людей

Ще двоє осіб отримали поранення.

Сьогодні, 23 жовтня, у Мелітополі Запорізької області невідомі влаштували стрілянину поблизу одного з місцевих кафе. Про це повідомляє прес-служба обласного управління Нацполіції.

Близько четвертої ранку до правоохоронців надійшло повідомлення від невстановленої жінки про те, що поблизу закладу на вулиці Героїв Сталінграду були  чутні звуки, схожі на постріли.

Полісмени прибули на місце інциденту та виявили труп громадянина 1992 року народження. Поранені були ще троє осіб, один з постраждалих помер у лікарні.

"Також з медичного закладу надійшла інформація про трьох громадян, доставлених швидкою допомогою з вогнепальними пораненнями. Один з них помер у лікарні", - йдеться у повідомленні.

На місце злочину прибули керівники поліції Запорізької області, кримінальної поліції та слідчого управління. Тривають  слідчо-оперативні заходи. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство).

Нагадаємо, раніше у Київській області невідомі застрелили 45-річного місцевого жителя та його матір-пенсіонерку. За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство двох або більше осіб".

Повʼязані теми:

Наступна публікація