У Мережі з'явилося відео, як патрульний поліцейський б'є затриманого

У Мережі з'явилося відео, як патрульний поліцейський б'є затриманого

У Мережі з'явилося відео, як патрульний поліцейський б'є затриманого

Фото: Facebook/Євгеній Жуков

Відео опублікував начальник департаменту патрульної поліції.

Начальник департаменту патрульної поліції України Євген Жуков опублікував на своїй сторінці в Facebook відео, як патрульний поліцейський б'є затриманого в наручниках.

На відео видно, як біля жовтого мікроавтобуса на асфальті лежить затриманий, його оточили кілька поліцейських. Один з них вдарив один раз лежачого чоловіка, інші просто спостерігали за цим. Де і коли стався цей випадок, Євген Жуков не повідомив. У той же час на таймкоді відеореєстратора зазначена дата - 7 червня 2016.

"За всіма ознаками, чоловік перебував в алкогольному та наркотичному сп'янінні за кермом транспортного засобу, чинив опір при затриманні, з трудом дістали з машини, був в неадекваті, але це нічого не міняє! Він вже затриманий і знаходиться в наручниках, сидячи на землі. Бити людину після того, як він знешкоджений і знаходиться без будь-якого захисту - це підло і ганебно. І не гідно з боку співробітників патрульної поліції. Це злочин!" - написав Євген Жуков.

За його словами, співробітники патрульної поліції, які брали участь в інциденті, відсторонені від виконання службових обов'язків. Всі матеріали передані в департамент внутрішньої безпеки та будуть передані в прокуратуру. Проводиться службове розслідування.

"Впевнений, що кожен з цих негідників, хто присутній на відео, понесе суворе покарання згідно з чинним Кримінальним кодексом України", - зазначив Жуков.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація