У Миколаєві на перехресті сталася ДТП за участю патрульних та позашляховика

У Миколаєві на перехресті сталася ДТП за участю патрульних та позашляховика

Фото: facebook.com

Унаслідок аварії дівчина-патрульна була госпіталізована у важкому стані.

У Миколаєві у неділю, 16 жовтня, пізно ввечері сталася ДТП за участю патрульних та позашляховика. Унаслідок аварії дівчина-патрульна була госпіталізована у важкому стані. Про це йдеться в сюжеті ТСН.Ранок.

Аварія сталася на перехресті вулиці Садової та Пограничної. За інформацією поліцейських, вони переслідували порушника та їхали із ввімкненими проблисковими маячками. На перехресті в них влетів позашляховик. Від удару патрульний автомобіль відкинуло на газон, а позашляховик перекинувся.

Водночас за словами очевидців події, у ДТП винні патрульні. Свідки заявили, що поліція гнала на червоне світло у той час, як позашляховик їхав за правилами на зелений сигнал світлофора. Коли перед ним вискочили поліцейські, він не встиг загальмувати і врізався у правий бік автомобіля.

У салоні позашляховика була дитина. На щастя, вона не постраждала. Однак травми отримала дівчина-патрульна, вона перебуває у важкому стані в лікарні.

Нагадаємо, моторошна аварія трапилась на Одещині: на 57-му кілометрі траси Одеса-Рені Daewoo Lanos зіткнувся з мікроавтобусом Mercedes Sprinter. Від удару легковий автомобіль загорівся, водій загинув на місці. Футболісти не постраждали.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація