У Миколаєві несподівано відпустили чоловіка, якому "світило" довічне ув'язнення за вбивство дитини

У Миколаєві несподівано відпустили чоловіка, якому "світило" довічне ув'язнення за вбивство дитини

Чоловіка, якому закидали жорстке вбивство, відпустили

Вердикт присяжних приголомшив і підсудних, і адвокатів, і прокурорів.

У Миколаєві просто із зали суду випустили чоловіка, якого майже рік судили за жорстоке вбивство трирічного хлопчика, натомість матір дитини отримала 5 років ув'язнення, йдеться в сюжеті ТСН.19:30

Півтора року тому правоохоронці встановили, що вбив трирічного Артема співмешканець матері, азербайджанець, та відкрили кримінальне провадження проти обох. Матері інкримінували катування дитини, її коханцю закидали жорстоке вбивство. Коли чоловіка після нетривалого переховування таки затримали, він зізнався у злочині. 

Суд тривав майже рік. Вердикт присяжних приголомшив і підсудних, і адвокатів, і прокурорів. Мати Артема отримала 5 років ув'язнення, її співмешканця виправдали. Родичі засудженої горе-матір не виправдовують, бо зізнаються, що жінка могла підняти руку на сина, але переконують: убити не могла. Тож, чому вона за ґратами, а її коханець на волі, не розуміють. 

Чому суд не лишив підозрюваного під вартою хоча б до апеляції, у прокуратурі не розуміють. Особливо, враховуючи, що той раз уже намагався тікати, а доказів провини, впевнені, вистачило б на довічне ув'язнення. 

У Миколаєві засудили матір за катування і вбивство дитини

У Миколаєві засудили матір за катування і вбивство дитини

Своєю чергою, у суді ТСН пояснили: версію про удар вішаком, про яку заявляв сам обвинувачуваний, йому нав'язали під тиском, а травму, не сумісну з життям, дитині завдала мати, ще до того, як лишила сина сам на сам зі співмешканцем. 

Апеляція по цій справі ще не призначена. Бабуся загиблого Артема побоюється, що поки розпочнуться нові слухання, підозрюваний утече, але ще більше жінка переймається долею другої дитини своєї доньки. П'ятимісячну Мілену засуджена народила від того  самого співмешканця. Тепер бабуся може втратити ще й онуку, адже в жінки немає постійного заробітку. 

Раніше повідомлялося, що в Івано-Франківську п'яний міліціонер на авто на пішохідному переході збив матір 9-річної дитини.

Повʼязані теми:

Наступна публікація