У Миколаєві оголосили про підозру винуватцю кривавої ДТП

У Миколаєві оголосили про підозру винуватцю кривавої ДТП

Фото: ГУ Нацполіції в Миколаївській області

Водієві у вигляді запобіжного заходу загрожує тримання під вартою на 60 діб без права внесення застави.

У Миколаєві прокуратура оголосила про підозру водієві, який перебував напідпитку на кермом та на смерть збив чотирьох комунальників.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Миколаївської області.

На контролі прокуратури області перебуває досудове розслідування за фактом резонансної ДТП, яка сталась 15 вересня на пр. Центральному та вул. Шосейній.

Зокрема, встановлено, що водій автомобілю "BMW 320i", знаходячись за кермом у стані алкогольного сп'яніння, наїхав на 4 пішоходів-робітників дорожньої служби, які перебували на проїзній частині та проводили роботи. Унаслідок цього всі четверо робітників від отриманих травм загинули на місці події.

Згідно тесту на вживання алкоголю, в крові водія виявлено понад 1,6 проміле, що є середнім ступенем сп'яніння. 

Повідомляється, що водія затримано та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Слідчим погоджено клопотання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу – тримання під вартою терміном на 60 діб без права внесення застави.

Судовий розгляд заплановано на сьогодні, 16 вересня.

Нагадаємо, у ніч проти четверга, у центрі Миколаєва водій BMW збив на смерть чотирьох працівників дорожньої служби. На місце події прибули медики та констатували смерть трьох працівників. Четвертий постраждалий на той момент ще був живий, однак врятувати його не вдалося.

Через страшну ДТП у Миколаєві субота, 17 вересня, оголошена днем жалоби. Пізніше облполіція повідомила, що водій BMW, який скоїв смертельну ДТП, перебував за кермом напідпитку.

У Миколаєві обиратимуть запобіжний захід п'яному водію BMW, який збив чотирьох дорожників

У Миколаєві обиратимуть запобіжний захід п'яному водію BMW, який збив чотирьох дорожників

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація