У Миколаєві ревнивий молодик поневолив та жорстоко побив власну дівчину

У Миколаєві ревнивий молодик поневолив та жорстоко побив власну дівчину

Жертві дивом вдалося втекти через вікно.

У Миколаєві хлопець три дні тримав у полоні свою дівчину, знущався над нею, бив її, а коли розсік їй голову – сам зашивав полонянці рани. Аби жертва не змогла покликати на поміч, кривдник відібрав та розбив її телефон, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

19-річна дівчина розповіла, що колишній хлопець запросив її до себе додому, нібито помиритися. Кількамісячні стосунки зруйнували ревнощі. "Він не стримався і почав бити. Він руками бив. Він спортивний хлопець, відчуває силу свою. Взяв лампу, розбив на голові. Потім узяв дріт і по руках почав бити", - розповідає потерпіла Олена Хорова. Коли розсік дівчині лоба, перелякався і почав зашивати рану звичайною голкою та нитками. "Я відчула, що щось коле, але не відчувала такого болю, тому що я періодично втрачала свідомість. Він казав: я тебе не відпущу в такому стані. Коли все заживе – ти поїдеш", - каже вона.

У полоні дівчина провела три доби, поки хлопця не викликали на роботу. Олена, хоч і була у напівсвідомості, зв'язала простирадла та ковдри, що були в квартирі, та спустилася ними з вікна третього поверху. У лікарні в неї констатували травми середньої тяжкості. Слідчі вже обшукали квартиру хлопця. "Вилучено ковдри та інші предмети, які мали на собі сліди бурого кольору та давали підстави вважати, що факт цей дійсно мав місце", - пояснив слідчий поліції Іван Вигівський. 24-річного підозрюваного затримали. За викрадення дівчини та побої охоронець нічного клубу найближчі п'ять років може провести за ґратами.

Кореспондент ТСН Лілія Родіна

У Миколаєві 24-річний хлопець бив та тримав у полоні свою дівчину

У Миколаєві 24-річний хлопець бив та тримав у полоні свою дівчину

Повʼязані теми:

Наступна публікація