У Міноборони виділили понад 3 млрд грн на нове військове озброєння

У Міноборони виділили понад 3 млрд грн на нове військове озброєння

Фото: УНІАН

У 2016 році Збройні сили України отримають понад 6 тисяч одиниць озброєння, військової техніки та більше 2 мільйонів боєприпасів.

Міністерство оборони України у 2016 році уклало контрактів для закупівлі нового військового озброєння на суму більше 3 мільярдів гривень.

Про це, сьогодні, 26 квітня на брифінгу повідомив речник Міноборони Олексій Чорнобай, пише УНІАН.

"Цього року на виконання державного оборонного замовлення та річного плану закупівель Міністерство оборони уклало 91 контракт та додаткову угоду на понад 3 млрд грн", - зазначив Чорнобай.

Таким чином, у 2016 році Збройні сили України отримають понад 6 тисяч одиниць озброєння, військової техніки та більше 2 мільйонів боєприпасів.

За словами Чорнобая, до цього озброєння належать міномети, стрілецька зброя, бронетанкове озброєння, автомобільна техніка, тактичні ножі, засоби розвідки і спостереження, броньовані медичні машини та боєприпаси.

Також підполковник Міноборони Олексій Чорнобай повідомив, що на відновлення об'єктів Військово-морських сил, у 2016 році передбачено 70 мільйонів гривень.

"З метою розбудови інфраструктури Військово-морських сил у 2016 році для відновлення 22 об'єктів ВМС передбачено близько 70 млн грн", - додав він.

Нагадаємо, у Міністерстві оборони кожен другий працівник апарату не пройшов перевірку на поліграфі. Степан Полторак заявив, що перевірку проходили 35 керівників Міноборони, з яких 40% перевірку "провалили". 

При цьому, він заявив, що протягом 3-4 місяців у відомстві буде проведена заміна особового складу. Окрім того, скорочення чекає штаб Військово-морських сил.

Повʼязані теми:

Наступна публікація