У молитвах і холоді. Як почався опалювальний сезон в "ЛНР"

У молитвах і холоді. Як почався опалювальний сезон в "ЛНР"

Жителі "ЛНР" мерзнуть у своїх домівках / Фото: gbgalsgallery.com

У так званій "ЛНР" жителі скаржаться на відсутність централізованого теплопостачання.

На окупованій території окремих районів Луганської області досі не почали опалювальний сезон.

Жителі різних міст б'ють на сполох і намагаються вирішити проблему самостійно – хто молитвами, хто на місцевих засіданнях.

Про це повідомляє співголова у ГІ "Права справа" Дмитро Снєгірьов у себе на сторінці у Facebook.

Раніше, так званий "міністр" будівництва та житлово-комунального господарства "ЛНР" Олексій Русаков перековував, що усі міста "республіки" вже майже повністю готові до роботи.

Проте у Красному Лучі не працює котельня, яка забезпечує теплом станцію "швидкої допомоги" і переливання крові, жіночу консультацію.

Слід зауважити, що такий випадок не поодинокий.

В окупованому Первомайську взагалі невідомо, чи отримають жителі тепло у свої домівки.

Представники "ЛНР" зізналися, що місто значно відстає у підготовці теплового та котельного господарства до опалювального сезону.

Жителі Алчевська вирішили самостійно вирішити проблему відсутності теплопостачання. Активісти швидко організували молебень на місцевій площі, на якому місцеві благали про початок опалювального сезону. Учасники релігійної акції переконані, що вони "були почуті Всевишнім".

"До браку вугілля на котельнях окупованої Луганщини привели "бізнес-розборки" "силовиків" з МГБ "ЛНР" та команди голови "республіки" Ігоря Плотницького. Вирішуючи болюче для себе питання, хто саме "підімне" під себе вугільну галузь регіону, "можновладці" забули про луганчан, яким доведеться зимувати в неопалюваних будинках", - зауважив Снєгирьов.

"Міністр будівництва та житлово-комунального господарства ЛНР" Олексій Русаков повідомляв, що 90% котелень "республіки"...

Posted by Дмитро Снєгирьов on 23 листопад 2015 р.

Нагадаємо, що ще одна окупована терористами територія "ДНР" потерпає через відсутність постачання тепла і гарячої води

Повʼязані теми:

Наступна публікація