У моторошній ДТП на Полтавщині загинули 8 людей, серед постраждалих – діти

Мікроавтобус, який віз мешканців Луганщини, зіштовхнувся з вантажівкою.

Увечері 27 березня у Полтавській області сталася моторошна ДТП, в якій загинули 8 людей, ще 5 отримали травми.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції у Полтавській області.

За даними правоохоронців, аварія сталася близько 17.25 на 208-му кілометрі автодороги Київ – Харків – Довжанський. Зіткнулися мікроавтобус "Mersedes Sprinter" та вантажівка "DAF".

Встановлено, що водій вантажного автомобіля - мешканець Дніпропетровської області, водій та пасажири мікроавтобуса – з Луганщини. Серед постраждалих – 14-річний хлопчик та 3-річна дівчинка.

У ГУ ДСНС у Полтавській області додають, що мікроавтобус їхав за маршрутом Луганськ – Київ. На місці ДТП загинули п'ятеро людей – водій вантажівки, а також водій та три пасажири "Mersedes Sprinter". Вісім постраждалих було доставлено до лікарні, де від отриманих трав загинули ще троє пасажирів.

Нагадаємо, на автошляху Вінниця-Бар між селами Вушко та Широка Гребля Вінницького району сталася смертельна дорожня аварія – жертвами ДТП стали двоє людей, ще двоє отримали поранення. Інцидент трапився 17 березня пізно ввечері. Автомобіль BMW-522, за кермом якого перебував 20-річний громадянин Молдови, виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся із Hyundai Sonata‎.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація