У МВС розповіли, хто поранив вбивцю поліцейських у Дніпрі

У МВС розповіли, хто поранив вбивцю поліцейських у Дніпрі

Фото: Facebook/Арсен Аваков

Речник міністерства оприлюднив скріншоти з камер загиблого правоохоронця.

Екс-бійця роти "Торнадо" Олександра Пугачова перед своєю загибеллю поранив патрульний Артем Кутушев, а не друга жертва Оксана Макаренко, про що повідомлялося раніше.

Про це у Facebook написав речник Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко, який оприлюднив скріншоти з камер загиблого поліцейського.

"Саме патрульний Артем Кутушев перед смертю встиг поранити у живіт підозрюваного, який тільки вже у вбитого поліцейського забрав табельний пістолет", - написав він.

Журналіст Юрій Бутусов у свою чергу опублікував фото посвідчення учасника бойових дій Пугачова. У документі вказано, що екс-боєць "Торнадо" отримав статус УБД 5 листопада 2015 року, хоча за місяць до цього він був оголошений у розшук.

Також, за словами Бутусова, Пугачов звернувся до лікарні Мечникова із вигаданим прізвищем Михайленко.

У Дніпрі колишній торнадівець розстріляв 2 поліцейських

У Дніпрі колишній торнадівець розстріляв 2 поліцейських

Нагадаємо, у Дніпрі сьогодні зранку поблизу автовокзалу екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль марки "Citroen" за порушення правил дорожнього руху. Водій автівки почав чинити опір працівникам поліції, а потім здійснив декілька пострілів та зник з місця пригоди. Співробітник патрульної поліції загинув, його напарниця отримала поранення і пізніше померла в лікарні.

Пізніше радник глави МВС Антон Геращенко повідомив, що підозрюваний у вбивстві дніпровського патрульного - Пугачов Олександр Андрійович, який перебував у розшуку за інші тяжкі злочини.

Увечері того ж дня Пугачов був затриманий. Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив, що підозрюваний був поранений дівчиною-поліцейською, яку він убив.

Повʼязані теми:

Наступна публікація