У МВС оприлюднили відеодокази зустрічі Саакашвілі з російським олігархом

У МВС оприлюднили відеодокази зустрічі Саакашвілі з російським олігархом

У мережі з'явилося відео зустрічі Саакашвілі з Мазепіним / Фото: УНІАН

Раніше голова Одеської ОДА заперечував будь-які зв'язки з Мазепіним.

У МВС оприлюднили докази зустрічі голови Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі та власника російського підприємства "Уралхім" Дмитра Мазепіна.

Відео на своїй сторінці у Facebook оприлюднив прес-секретар Міністерства Артем Шевченко.

За даними Шевченка, Мазепін "неодноразово висловлював інтерес щодо участі у приватизації Одеського припортового заводу".

"Дивно чому питання про цю зустріч так знервувало Мікаела Ніколозовича вчора на Раді реформ? І чому він говорив, що не знає з ким розмовляв?", - зазначив прес-секретар МВС.

Це, до речі, і є та сама зустріч і перемовини в Одесі глави тамтешньої ОДА і російського хімічного олігарха власника "Ур...

Posted by Артем Шевченко on 15 декабря 2015 г.

Нагадаємо, 14 грудня під час засідання Ради реформ в Адміністрації президента України виник конфлікт між міністром МВС Арсеном Аваковим і головою Одеської області Міхеілом Саакашвілі.

На думку одеського чиновника, Аваков жбурнув у нього склянкою з водою через розслідування на Одеському припортовому заводі.

"Таку реакцію з боку команди прем'єра пов'язую з розслідуванням на ОПЗ. Тому що це дуже велика корупційна схема, в якій замішані інтереси депутатів "Народного фронту" Сергія Пашинського, його бізнес-партнера Сергія Тищенка, а також нардепа Миколи Мартиненка", - заявив голова Одеської ОДА.

Він також спростував інформацію, що нібито знає Мазепіна і зустрічався з ним.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Призначення Саакашвілі
Наступна публікація