Нацполіція Донеччини на свята затримала 8 бойовиків "ДНР" та "годувальницю терористів"

Нацполіція Донеччини на свята затримала 8 бойовиків "ДНР" та "годувальницю терористів"

Нацполіція Донеччини на свята затримала 8 бойовиків "ДНР" та "годувальницю терористів"

Фото: facebook.com/Вячеслав Аброськін

Були встановлені та затримані 9 бойовиків "ДНР", та оголошена підозра за вчинення правопорушень.

Начальник ГУ Національної поліції в Донецькій області Вячеслав Аброськін відзвітував про роботу поліції у святкові дні та повідомив про затриманих бойовиків та сепаратистів.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Свята святами, але розслаблятися не можна. Посилений варіант несення служби поліцією Донеччини в передсвяткові та святкові дні дає результат. По-перше, порушень громадського порядку не було зареєстровано. По-друге, активні оперативно-розшукові заходи дозволили встановити і затримати 9 бойовиків НВФ "ДНР", оголосити підозру за вчинення правопорушень - 8 особам, щодо 5 з них обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою", - повідомив він.

Також голова Нацполіції Донеччини повідомив, що була затримана мешканка Краматорська, 1973 року народження, яка була начальником "бандитського громадського харчування".

"З квітня 2014 року по червень 2015 року вона завідувала "громадським харчуванням" НВФ "ДНР" в Слов'янську і в Донецьку, захоплений будинок УСБУ. Відповідала за харчування бойовиків "ДНР" і розподіл гуманітарної допомоги. За її словами, служила під керівництвом громадянина РФ Миколи Давидова, працювала "за продукти - гуманітарка для своїх дітей", - йдеться у повідомленні.

Також Аброськін повідомив й про інших затриманих. Зокрема, про чоловіків, які займалися незаконною діяльністю, організацією масових заворушень та передачею таємної інформації бойовикам про українських військових.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з території РФ бойовики так званих "республік" отримали військову техніку та боєприпаси. Зокрема, 29 квітня до Луганська з Росії було доправлено 24 танки після проведення ремонту, а до Ізвариного - вісім вагонів з боєприпасами (320 тонн). Крім того, до Ровеньків було надіслано 1000 тонн дизельного пального.

Повʼязані теми:

Наступна публікація