У Павлограді ревнивець жорстоко скалічив жінку та вбив власну доньку

У Павлограді ревнивець жорстоко скалічив жінку та вбив власну доньку

У Павлограді ревнивець жорстоко скалічив жінку та вбив власну доньку

Немовляткові не було й року.  

У Павлограді на Дніпропетровщині батько вбив восьмимісячну доньку і до напівсмерті побив матір дитини. Усе це сталося серед білого дня, але перехожі нічим не зарадили трагедії, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Увечері жінка прибігла додому з мертвим немовлям на руках. "Боса прибігла, вся у крові. Вона вся була побита", - розповіла сусідка Неоніла Кузьменко. У стані шоку постраждала лише змогла сказати, що все це – справа рук її чоловіка.

Немовля зазнало травм, не сумісних із життям. Жінка ж нині в реанімації. Медики кажуть, що на її голові немає живого місця від численних ударів. "Черепно-мозкова травма, множинні переломи лицьової частини, верхньої і нижньою щелеп, виличної кістки, очниць, травма передньої поверхні шиї", - розповів завідувач відділенням реанімації міської лікарні №4 Юрій Арутюнян.

На Дніпропетровщині батько серед білого дня вбив 8-місячну доньку

На Дніпропетровщині батько серед білого дня вбив 8-місячну доньку

42-річна Оксана працює психологом. Батько дитини Микола – колишній шахтар, молодший за жінку на 10 років. Близькі друзі кажуть, що він дуже любив і Оксану, і дитину, однак нещодавно його охопили ревнощі. Чоловік почав справжній терор, а жінка у відповідь вирішила розлучитися. "Контроль дзвінків. Кожні півгодини. Погрози неодноразові", - розповіла подруга Світлана.

Сусіди кажуть, що навіть коли вони перестали жити разом, чоловік не залишав її у спокої. Щоб тримати жінку під цілодобовим контролем, чоловік вибив двері у сусідній порожній квартирі та навіть перелазив по дошках крізь вікно п'ятого поверху. Коли сусіди заварили двері, він улаштував чергування надворі. Погрожував мешканцям під'їзду.

Вісім разів Оксана писала заяви до поліції на дії чоловіка, скаржилися й сусіди, але Миколу так і не зупинили. "Казали, що не можуть застосовувати жодних заходів, доки щось не трапиться. Закон не дозволяє їм діяти", - пояснила сусідка Римма Коваленко.

Нині обставини дня вбивства відновлюють похвилинно. Оксана з донькою у візочку пішла гуляти. Поверталася з парку додому безлюдною місциною. Там її й підкараулив чоловік. З місця злочину він утік на таксі, але невдовзі його затримали. Поліцейським він пояснив, що занадто приревнував кохану. "Умисне вбивство малолітньої дитини. Громадянин знаходився на профілактичному обліку як особа, що допускає насильство в родині", - каже керівник Павлоградського відділу поліції Володимир Баришев. Правоохоронці призначили службову перевірку щодо заяв про погрози та переслідування, які писала жінка. За побутове насилля, виявляється, Миколу покарали тільки раз – громадськими роботами.

Днями на Кіровоградщині впіймали 46-річного чоловіка, якого підозрюють у причетності до зникнення та вбивства дітейОлександрійські ЗМІ повідомляють, що у підозрюваного знайшли календар, де він помічав дати вбивств. Усі вони припадали на релігійні язичницькі свята і співпали з попередніми злочинами. Наступна страта мала відбутись 17 серпня, однак чоловікові перешкодило затримання.

Кореспондент ТСН Ольга Павловська

Повʼязані теми:

Наступна публікація