У поліції оприлюднили подробиці вбивства мера Старобільська: у Живагу стріляли двічі

У поліції оприлюднили подробиці вбивства мера Старобільська: у Живагу стріляли двічі

Володимир Живага / Фото: paralel-media.com.ua

Вилучено дві кулі калібру 9 міліметрів.   

Міського голову Старобільська Луганського області Володимира Живагу вбили двома пострілами.

Про це повідомила  начальник відділу комунікації Головного управління Національної поліції в Луганській області Тетяна Погукай, передає "Українська правда".

"За результатами проведення розтину встановлено, що смерть Володимира Миколайовича Живаги настала внаслідок вогнепального поранення у голову та шию", - зазначила вона.

"Вилучено дві кулі калібру 9 міліметрів. Цей факт внесено до Єдиного реєстру досудових рішень за статтею "умисне вбивство", - додала Погукай.

За її словами, відпрацьовуються різні версії, зокрема і вбивство пов'язане з політичною діяльністю загиблого, вбивство на побутовому підґрунті і пов'язане з господарською діяльністю.

Нагадаємо, що наразі поліція розслідує убивство очільника Старобільська Володимира Живаги. Смерть міського голови кваліфікують як умисне убивство. До лікарні мера не довезли – він помер в кареті "швидкої". Правоохоронці взялися за розслідування. 

Живага був висуванцем від партії "Наш край" та полюбляв висловити свої думки у відео та статтях. Свою точку зору щодо різних аспектів життя українців Живага раніше активно публікував на сайті громадського руху "Український вибір", який є політичним проектом кума Володимира Путіна – Віктора Медведчука. Там, зокрема, можна знайти десятки публікацій загиблого мера та не менше різноманітних відео, на кшталт "О сухарике и бухарике", "О мире и квартире".

Повʼязані теми:

Наступна публікація