У поліції розповіли подробиці зухвалого вбивства екс-депутата Атаманюка

У поліції розповіли подробиці зухвалого вбивства екс-депутата Атаманюка

Автомобіль убивці екс-депутата Атаманюка / Фото: Думская

Невідомий випустив у загиблого 7 куль і втік на автомобілі "Фольксваген Пасат".

Вбивця розстріляв колишнього депутата Одеської облради Миколи Атаманюка із його готельного комплекса "Пристань", де з понеділка винаймав номер.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції в Одеській області.

"Зловмисник з 14 березня поточного року винайняв кімнату в готельному комплексі. Приблизно о 14 год. 45 хв. вказана особа, через віконний отвір, з невстановленої зброї калібру 7,62, здійснила декілька пострілів у напрямку будинку 49-річного чоловіка, що знаходився по сусідству з готелем", - йдеться у повідомленні.

За даними поліції, Атаманюк отримав 7 куль у праве передпліччя, грудну клітки праворуч, а також поперековий відділ.

До того ж повідомляється, що зловмисник кинув гранату, коли його намагався схопити охоронець, інформація про стан здоров'я якого поки що відсутня.

Після цього стрілець зник у невідомому напрямку на автомобілі "Фольксваген Пасат" сірого кольору, на території Одеської області введено оперативний план "Сирена".

Під час огляду місця злочину правоохоронці знайшли ще одну гранату з чекою.

Нагадаємо, сьогодні під Одесою вбили екс-депутата Одеської облради від "Батьківщини" підприємця Миколи Атаманюка. Як зазначають ЗМІ, прізвище Атаманюка пов'язано із митницею, транспортною і земельною сферами. До того ж нещодавно він нібито повернувся зі США.

Повʼязані теми:

Наступна публікація