У поранених вибухом на Рівненському полігоні травми очей і кінцівок

У поранених вибухом на Рівненському полігоні травми очей і кінцівок

Фото: facebook.com/Патрульна-поліція-України

Військові не розголошують подробиць і не пускають на місце події журналістів.

Поранених унаслідок вибуху гранатомету РПГ-18 на Рівненському полігоні резервістів госпіталізували до лікарень кількох міст. Командири запевняють, що загроз життю будь-кого з сімох постраждалих немає, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Чотирьох шпиталізували до Рівненського військового шпиталю. Двох із пораненнями очей доправили до Києва. Іще один резервіст опинився у Львівському шпиталі. Як вдалося з'ясувати ТСН, у нього поранення стегна, ноги і осколок в оці. "Один переведений у військово-клінічний госпіталь північно-західного регіону – це місто Львів. І двоє з пораненнями ока переведені до головного військово-клінічного госпіталю міста Києва. Решта четверо військовослужбовців знаходяться у нас. Стан їх стабільний і задовільний", - повідомив старший ординатор неврологічного відділення Рівненського військового госпіталю Віктор Боярчук.

Прізвищ травмованих не розголошують. Відомо лише, що четверо з них з Волинської області. Спілкуватися з пораненими заборонили. Так само не пустили журналістів і на полігон – там працюють слідчі. "Попередньо встановлено що в час проведення занять з тактичної підготовки військовослужбовець призваний на збори внаслідок необережного поводження, нехтуючи вимогами командирів щодо поводження зі зброєю грубо порушив заходи безпеки. Своїми діями створив небезпечну ситуація як для себе особисто так і для оточуючих", - заявив речник ОК "Захід" Анатолій Прошин.

На Рівненському полігоні під час навчань резервістів вибухнув гранатомет, є постраждалі

На Рівненському полігоні під час навчань резервістів вибухнув гранатомет, є постраждалі

Повʼязані теми:

Наступна публікація