У постраждалої від пожежі на "Інтері" журналістки виявили травму хребта

У постраждалої від пожежі на "Інтері" журналістки виявили травму хребта

Фото: Громадське радіо

Наразі жінка перебуває в лікарні, їй може знадобитися близько 2 місяців реабілітації.

Олена Зоріна, журналістка "Інтеру", під час пожежі в офісі телеканалу одержала травму хребта.

Про це їй повідомили лікарі, передає "Громадське радіо".

"Коли бігли по коридору, вся будівля вже була в диму, нічого не видно було, світла не було в будівлі, просто пробиралися через дим, щоб врятуватися. Якимось чином спрацювало в голові — я намочила ганчірку, доклала до обличчя, і ось так от пробиралися, навіть ліхтарик від телефону не показував дорогу, навпомацки йшли. Пробиралися на дах, на свіже повітря", — поділилася Зоріна.

Вона також розповіла, як саме отримала травму.

"По суті крок в порожнечу був, тому що драбина, перила … не зрозуміло куди йшла, відповідно, приземлилася на поперек. Я зараз в лікарні знаходжусь, проходжу обстеження. Лікарі попередньо кажуть, що травма хребта, десь два місяці реабілітації знадобиться", — сказала журналістка.  

Нагадаємо, напередодні від пожежі постраждало приміщення "Інтера" на вулиці Щусєва. Саме звідти велося інформаційне мовлення. 

Протестувальники спочатку запалили шини біля входу у будівлю, потім, як стверджують працівники "Інтеру", пронесли вогонь усередину.

Міністерство внутрішніх справ розгладає дві основних версії пожежі — підпал або провокація. Про це заявив радник міністра-Зорян Шкіряк. Також чиновник стверджує, що слідчим не надають відео із камер спостереження у приміщеннях телеканалу, а на Інтері своєю чергою кажуть, що до збору доказів нацполіція поставилася халатно.

Унаслідок пожежі редакція новин, студія та приймальня вигоріли вщент.

5 вересня, наступного дня після пожежі "Інтер" загородили парканом і колючим дротом.

Акція активістів під головним офісом телеканалу Інтер наразі минає спокійно

Акція активістів під головним офісом телеканалу Інтер наразі минає спокійно

Повʼязані теми:

Наступна публікація