У ток-шоу "Право на владу" обговорять призначення нового Кабміну

У ток-шоу "Право на владу" обговорять призначення нового Кабміну

Ток-шоу "Право на владу" сьогодні о 22:00 на телеканалі 1+1. 

Темою сьогоднішнього ефіру суспільно-політичного ток-шоу "Право на владу" стане найважливіша новина не лише сьогоднішнього дня, а й останніх місяців – призначення нового прем'єр-міністра та затвердження нового складу Кабміну.

Гості та експерти програми аналізуватимуть зміни в українському уряді та говоритимуть про те, що очікує на Україну в майбутньому у зв'язку з новими призначеннями. Зокрема, важливими питаннями для обговорення стануть перспективи коаліції "на двох" та дієвість оновленого Кабміну.

Що обере новообраний прем'єр – вирішення нагальних економічних і соціальних проблем, чи демонстрацію політичних амбіцій? Як реагуватиме європейська та світова спільнота на новий уряд, та чи є він "кращим" за попередній? Які кроки передбачені програмою діяльності нового Кабінету міністрів?

Окрім цього, не менш важливим і досі є питання щодо призначення нового Генпрокурора, адже після відставки Віктора Шокіна ця посада залишається вакантною.

У обговоренні візьмуть участь: Ірина Геращенко (перший заступник Голови Верховної Ради), Максим Бурбак ("Народний фронт"), Іван Крулько (ВО "Батьківщина"), Віктор Бондар ("Відродження") та Олег Березюк ("Об'єднання "Самопоміч").

Про це та інше дізнавайтеся сьогодні о 22:00 в ток-шоу "Право на владу" на телеканалі 1+1. Свої запитання телеглядачі можуть ставити на сайті проекту pravonavladu.tsn.ua

Повʼязані теми:

Наступна публікація