У Раді хочуть заборонити в'їзд до України Кушанашвілі, який отримав роботу на київському радіо

У Раді хочуть заборонити в'їзд до України Кушанашвілі, який отримав роботу на київському радіо

У Раді хочуть заборонити в'їзд до України Кушанашвілі, який отримав роботу на київському радіо

Шоумен буде вести ранкове шоу.

Російський скандальний журналіст Отар Кушанашвілі обійме посаду ведучого ранкового ефіру "Радио Вести".

Як пише  "Детектор медіа", призначення Кушанашвілі підтвердила голова холдингу "Вести Украина" Ольга Семченко.

"Ми довго шукали, кого поставити в ефір. І зрештою прийняли однозначне рішення: ми взяли курс на примирення двох сторін і обрали ведучим Отара Кушанашвілі", - зазначила вона. 

Крім того, російський журналіст сам прокоментував свою нову посаду а Україні.

"Передайте вітання Ганапольському та Познеру: до України приїхав справжній професіонал", - заявив він під час святкування 2-річчя "Радио Вести".

Заначимо, що  народні депутати збираються звернутися в СБУ з проханням заборонити Отару Кушанашвілі в'їзд в Україну.

"У понеділок разом з колегами по парламенту підготуємо і відправлю звернення до Служби безпеки України з проханням заборонити в'їзд в країну російському журналісту Отару Кушанашвілі", - написав у Facebook  народний депутат з БПП Мустафа Найєм.

Нагадаємо, що у 2015 році під час інтерв'ю пропагандистському каналу LifeNews Кушанашвілі пояснив, що їде працювати до Києва, щоб годувати родину, але не відхрещується від РФ.

"Якщо я не можу знайти застосування собі тут (у Росії, - ред), то я поїду працювати туди. Я зібрав дітей та сказав - мені нічого не залишається. Я зроблю все, щоб не лаяти свою країну, але гроші буду заробляти там", - заявив журналіст, додавши, що у війні між Росією та Україну він все ж таки виступає за Кремль та розкритикував український уряд.

 

"Мені здається, що лише один погляд прем'єр-міністра країни, в яку я збираюся їхати, говорить про те, що рівень психопатії є дуже високим. По очах його видно, що він не при собі. І дивлячись на те, що він є одним з очільників держави, можна сказати, що з київською стороною щось не так... Звичайно, я за Російську Федерацію, в якій живу і яку люблю", - резюмував він.

Заначимо, що у Києві у 2015 році журналіст зробив гучну заяву щодо прездиента РФ Володимира Путіна. Кушанашвілі заявив, що вважає президента Росії Володимира Путіна злочинцем. 

"Путін не х*йло, він злочинець.  Путін - злочинець, бо не можна віднімати у сусіда квартиру і дачу. Є закони, їх треба виконувати, а не прикриватися міркуваннями: мовляв, у Криму та на Донбасі мене з із захопленням чекали. Так на всю Україну тебе максимум 15 тисяч людей чекали, тому що дуже важко жили. А в Росії мільйони безробітних, мільйони тих, хто реально не доїдає. Замість того, щоб випендрюватися "Крим наш!", вирішуй проблеми в своєму домі, а не в чужий лізь, - пояснив він свою позицію. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація