У Рівному охоронці супермаркету жорстоко побили покупця

У Рівному охоронці супермаркету жорстоко побили покупця

Правоохоронці порушили кримінальне провадження.

Черепно-мозковою травмою та зламаним носом закінчився похід до супермаркету для покупця у Рівному. Зі слів потерпілого, охоронці накинулися на нього з кулаками та побили через зауваження, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

"Вони ногами по мені стрибали", - твердить постраждалий Анатолій Місюра, в якого медики діагностували численні забої спини та грудної клітки, струс мозку, черепно-мозкову травму та зламаний ніс. Це стало наслідком того, що охоронцям не сподобалося, як він звернувся до продавчині. "На олії не було цінника, я зробив зауваження. Підійшов до ваг, а там не було цього чека, не видавали. Підійшов, зробив зауваження – і все, до мене підбігли", - твердить чоловік.

За зауваження в магазині чоловік опинився у лікарні

За зауваження в магазині чоловік опинився у лікарні

Це сталося вночі, інших відвідувачів не було, тож бити почали просто у торговому залі. Чоловікові ледве вдалося втекти через чорний хід, коли попросив в охоронців води. На вулиці у машині його чекала дружина з дитиною. "Біжить весь у крові. Він прибіг, я його закрила в машину. Я не могла зрозуміти, що сталося, взяла телефон, подзвонила на 102. Кажу: будемо, значить, зараз розбиратися", - каже дружина потерпілого Яна Місюра.

У супермаркеті кажуть, що керівник служби безпеки перебуває у відрядженні, а охоронців та продавчині тієї зміни немає. "Поліція проінформована, ми коментарів надавати поки що не будемо. Ми зараз нейтральну сторону тримаємо. Хай розбирається в законному порядку слідство", - пояснила керуюча супермаркетом Мирослава Кравець. Не на камеру в магазині виправдовуються, що потерпілий сам спровокував сутичку: поводився неадекватно та ображав касира. Але відео з камер спостереження показувати не хочуть, хоча й визнають, що воно існує. Справу про нанесення легких тілесних ушкоджень розслідує поліція. "У рамках цього кримінального провадження вилучено відео із камер спостереження. Наразі з цим відео працюють слідчі, вони й встановлять істину в цій справі", - запевнила речниця рівненської поліції Ольга Ангелова. Якщо побиття доведуть, охоронцям загрожуватиме штраф, виправні або громадські роботи.

Кореспондент ТСН Анна Махно

Повʼязані теми:

Наступна публікація