У Рівному патрульний за кермом перекинув посеред дороги BMW із п'ятьма людьми

За попередніми даними, у ДТП сильно постраждала дівчина, яку забрали до реанімації.

У Рівному у неділю, 14 серпня, сталася ДТП за участю співробітника патрульної поліції.

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook місцева правозахисниця Ліана Диновська.

"У напрямку Луцького кільця ДТП за участю патрульних поліцейських, які не перебували сьогодні на службі, але зі слів очевидців поводили себе дуже зухвало. Є версія, що було ще одне авто, водій якого їхав наввипередки з водієм "БМВ", яке розбилося. Друге авто відпустили... чи буде об'єктивне розслідування - хто зна", - написала вона.

За словами Диновської, загалом у "БМВ" перебували п'ятеро людей, які зазнали тілесних ушкоджень. Одна з пасажирок нібито у важкому стані була госпіталізована в реанімаційне відділення Рівненської міської лікарні.

Своєю чергою у прес-службі поліції запевнили, що водій-поліцейський був тверезим і керував чужим автомобілем, пише "Чарівне Рівне".

"Здійснюючи маневр випередження, не врахував технічні можливості авто, втратив контроль над керуванням та наїхав на бордюр", - пояснила речниця патрульної поліції Рівного Оксана Юрченко.

Наразі щодо правоохоронця триває службова перевірка, відомості внесені до ЄРДР за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху, матеріали передали до обласної прокуратури.

Нагадаємо, раніше у Києві упіймали п'яну патрульну, яка порушувала ПДД на Оболоні. Судячи з фото, в автомобілі дівчини було виявлено кілька пляшок пива.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація