У Рівному згорів вщент офіс "Автомайдану"

До будівлі були вибиті двері, а також були знайдені підпалювальні суміші.

Близько півночі у Рівному в офісному центрі сталася пожежа, внаслідок якої згорів офіс рівненського "Автомайдану". Ніхто з людей не постраждав.

Про це повідомляє місцеве видання "ЧаРівне".

Згідно із повідомленням, у будівлі, яка належить Рівненській ОДА, розміщені офіси багатьох громадських організацій міста, зокрема "Автомайдан", УНА-УНСО, "ОПОРА", InfoHub та інші. 

Пожежа трапилася на другому поверсі будівлі, вогонь ліквідували працівники Держслужби з надзвичайних ситуацій. Видання зазначає, що було встановлено причину пожежі: підпал.

"Про це свідчать вибиті двері в офісному центрі - двоє вхідних та двері, що ведуть на другий поверх. Також під дверима 3-4-х кабінетів були знайдені залишки запалювальної суміші, якою, власне, і підпалили офіси", - йдеться в повідомленні.

"Автомайданівці" розповіли, що їхній офіс згорів вщент, також постраждали і інші офіси. Представники організації не пов'язують подію зі своєю діяльністю, вбачаючи у цьому ознаки хуліганства і вандалізму.

Як повідомили у ГУ НП в Рівненській області, в результаті пожежі було закопчено стіни та стелю у чотирьох кабінетах на другому поверсі приміщення та пошкоджено четверо дверей, три вікна та оргтехніку. Попередня причина пожежі – підпал (занесення стороннього джерела ззовні).

"За фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу поліцейські відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України, — повідомив начальник Рівненського відділу поліції Василь Зелінський. — Наразі на місці події правоохоронці проводять додатковий огляд місця скоєння злочину.Поліцейські проводять слідчі та розшукові заходи з метою встановлення осіб, які можуть бути причетними до скоєння вказаного кримінального правопорушення".

Раніше повідомлялося, що поліція відкрила справу за фактом умисного підпалу трьох російських банків у Львові, який невідомі скоїли вночі 22 лютого. Офіс "Сбербанку России" на вулиці Франка майже повністю вигорів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація