У Росії допустили можливий обмін Савченко на "хороших і чесних" росіян

У Росії допустили можливий обмін Савченко на "хороших і чесних" росіян

Фото: Reuters

У Слідчому комітеті РФ відмовились коментувати такі висловлювання Маркіна

Офіційний представник Слідчого комітету РФ Володимир Маркін допустив обмін ув'язненої Надії Савченко на тих "хороших і чесних людей", які сидять в "київських застінках". Про це він написав у своїй колонці у "Вечірньому Челябінську".

При цьому у виданні Маркін, як зазначає "РБК", не підписаний, як офіційний представник СК Росії.

"Можливість є тільки одна — передати [Савченко] для відбуття покарання на батьківщину", - написав Маркін.

При цьому, у прес-службі СК Росії зазначили, що колонка Маркіна – авторський матеріал і жодного стосунку до офіційної позиції Слідчого комітету не має. Поміж тим, чи правильна думка Маркіна у СК теж відмовились коментувати.

Зазначається, що видання "Вечірній Челябінськ" повідомило про повернення генерал-майора юстиції Володимира Маркіна, як кореспондента, напередодні – 31 березня.

Втім, наразі у повному обсязі матеріал на сайті видання недоступний. 

Нагадаємо, що посол США в Україні Джефрі Пайєтт назвав абсурдом обмін Савченко на засуджених в Україні російських злочинців, а плітки про це – безпідставними та смішними.

При цьому, сама Савченко проти свого обміну на міжнародних злочинців. Політикам льотчиця запропонувала не торгуватися, а домовлятися, бо вже із шостого квітня Савченко поновить сухе голодування "до переможного кінця".

Повʼязані теми:

Наступна публікація