У Румунії автобус з 58 українцями потрапив у ДТП - МЗС

У Румунії автобус з 58 українцями потрапив у ДТП - МЗС

Фото: УНІАН

В результаті інциденту громадяни України не постраждали.

Сьогодні вночі, з 10 на 11 серпня у Румунії поблизу селища Гароафа автобус з українськими громадянами потрапив у ДТП.

Інцидент стався на міжнародній трасі Е85, про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Департамент консульської служби МЗС України.

Туристичний автобус з болгарськими реєстраційними номерами перевозив 58 громадян України (20 дорослих, 38 дітей), які прямували в Болгарію, зіткнувся з легковим автомобілем.

"В результаті інциденту громадяни України не постраждали", - йдеться у повідомленні.

На місце ДТП прибув консул Посольства України з метою надання консульської допомоги співвітчизникам, яких було тимчасово розміщено у приміщенні, наданому місцевою адміністрацією.

У Посольстві України в Румунії зазначили, що болгарське підприємство–перевізник зобов'язалося надати упродовж 11 серпня альтернативні автобуси (на заміну ушкодженому), на яких наші співвітчизники продовжать подорож за штатним маршрутом.

Наразі місцеві правоохоронні органи розслідують причини та обставини події.

Нагадаємо, 6 серпня, у Румунії в ДТП постраждала тамтешня юнацька футбольна команда. Автобус спортсменів зіткнувся з вантажним мікроавтобусом біля міста Дева на заході країни.

Травмувалися 14 гравців та водії обох транспортних засобів. Їх доставили до шпиталю з численними переломами та іншими ушкодженнями. На щастя, їхні життя поза загрозою, кажуть лікарі.

За попередніми даними, водій вантажного мікроавтобуса виїхав на зустрічну смугу і врізався в автобус футболістів. За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація