У Санкт-Петербурзі авто генконсульства України на смерть переїхало пенсіонерку

У Санкт-Петербурзі авто генконсульства України на смерть переїхало пенсіонерку

ДТП сталося у Санкт-Петербурзі. / Фото: КоммерсантЪ

Жінка померла у лікарні. 

У неділю, 17 січня, автомобіль генконсульства України збив у російському Санкт-Петербурзі пенсіонерку, яка потім померла від отриманих травм.

Як повідомили в ГУ МВС по Петербургу і Ленінградській області в понеділок, за даним фактом порушено кримінальну справу, передає "Інтерфакс-Україна".

Крім того повідомляється, що аварію влаштував громадянин України 1954 року народження, який працює в генконсульстві водієм.

Він не впорався з керуванням службового автомобіля на Суворовському проспекті, 11/19. Машина вилетіла на тротуар і збила пенсіонерку.

За даними російської поліції, жінка 1948 року народження, отримала важкі травми голови і внутрішніх органів, була госпіталізована в Маріїнську лікарню, де померла.

Зазначимо, що в МЗС України підтвердили факт ДТП за участю автомобіля генконсульства України в Петербурзі, проводиться розслідування.

"Інформація про ДТП підтверджується. Зараз відбувається розслідування обставин інциденту", - повідомив представник Департаменту консульської служби МЗС України Євген Ігнатовський.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація