У селі під Києвом, де собаки загризли ветерана АТО, тварини напали на дитину

У селі під Києвом, де собаки загризли ветерана АТО, тварини напали на дитину

Сільрада вирішили боротися з агресивними псами.

Село, де на Різдво чотири вівчарки на смерть загризли чоловіка, і далі тероризують псюги. Місцеві побоюються повторення трагедії і не пускають дітей на вулицю самих, а сільський голова оголосив про лови, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

На дітей уже були напади собак. Місцеві кажуть, що знають подвір'я, звідки вибігли агресивні пси. Територія огороджена символічним парканом. На ланцюзі сидить лише один пес, а решту, кажуть сусіди, власниця ховає в хаті.

Собаки продовжують тероризувати село на Київщині

Собаки продовжують тероризувати село на Київщині

На Різдво у цьому селі чотири вівчарки загризли учасника АТО. Володимир Томілін йшов на роботу, коли на нього напали агресивні пси. Поки надійшла допомога, свою жертву вівчарки вже почали їсти – з жахом розповідали свідки. Після трагедії односельці тепер про напади собак пишуть колективні заяви та викликають поліцію. Розмови із власницею поки що ні до чого не приводять.

Ірина заперечує, що смерть чоловіка та напади на дітей вчинили саме її собаки. Тому з лютого в селі розпочинають офіційне полювання на бродячих псів та котів. "Присипляється собачка, вантажиться в автомобіль і перевозиться до притулку. Де її годуватимуть і доглядатимуть", - каже голова Кучаківської сільської ради Микола Дженжебір. Одна спіймана собака обІйдеться сільському бюджету у 600 гривень. Поки що на це виділили 12 тисяч. Що робити із неадекватними власниками таких тварин – не знають.

Кореспондент ТСН Ігор Бондаренко

Повʼязані теми:

Наступна публікація