У Сімферополі до Великодня виготовили гігантські яйця

На кожне яйце витрачено 7,3 кг білого шоколаду. Придбати таку красу можна за тисячу гривень.

До Великодня в Сімферополі кондитери виготовили величезні яйця. Вага кожного такого яйця 7,3 кг, а висота 80 см. Автор шедевру - майстер-кондитер Сергій Кулеба.

"Святкова конструкція далася нам нелегко, - розповіла "Комсомольській правді в Україні" директор шоколадного салону Ірина Калачова. - Ми прагнули отримати ідеальні рівні форми, і вся складність полягала в тому, щоб їх вдало поєднати. З першого разу це не вийшло, яйце розвалилося і довелося переплавляти шоколад і заливати його знову у форми. Це дуже трудомісткий процес, але у нас все вийшло".

Яйця помістили в корзину, прикрасили вербовими гілочками і разом з шоколадними пасками і яйцями реального розміру поставили на воза.

"У минулому році яйце готували такого ж розміру, але розписували його по-іншому, - згадує директор. - Автором художнього виконання виступила Вероніка Чиндяйкіна".

Шоколадне яйце досягає у висоту 80 сантиметрів, коштує 1000 гривень.

Нагадаємо, напередодні Нового року в сімферопольській Шоколадниці Сергій Кулеба створив унікальну двометрову солодку ялинку. Напередодні Дня закоханих її розтопили і зробили Україну не меншу за розміром Ейфелеву вежу.

Щоб скульптури не танули, кондитери підтримують спеціальний температурний режим - 18-20 градусів тепла.

Читайте також:

На Великдень в Україні буде тепло та сонячно

Великодній обід обійдеться українській сім'ї у 800 гривень

На Великдень київський транспорт працюватиме до 2 ночі

Залиште свій коментар

Аватар
Залиште свій коментар

Коментарі до посту

Останні Перші Популярні Разом коментарів: