У Словʼянську сепаратисти підігнали бронетехніку до СБУ, де утримують в полоні журналіста

У Словʼянську сепаратисти підігнали бронетехніку до СБУ, де утримують в полоні журналіста

Сепаратисти контролюють місто і викрадають журналістів / Фото: ТСН.ua

Українські військові відступили. 

У Слов'янську вимикають українські канали, транслюють російське телебачення та тримають у полоні журналіста, - йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

На вході до міськради Словʼянська лежать мішки з піском, на даху – кулеметні гнізда, але все спокійно. Учора "зелені чоловічки" намагалися зайвий раз на вулиці не зʼявлятися. Відігнали з центру навіть бронетехніку, яку учора відібрали в українських десантників. Журналісти знайшли її біля будівлі СБУ, але зняти її на відео дуже важко, бо навколо будівлі - по дві барикади з кожного боку, посилена охорона. Очевидно, що саме тут диверсанти облаштували свій штаб і саме тут, здається, утримують журналіста Сергія Лефтера. Він уже третій день у полоні. Його друзі намагаються звʼязатися із захопниками. Диверсанти підозрюють, що Лефтер не просто журналіст, а боєць "Правого сектору".

Також у місті вимкнули 3 українські телеканали - "1+1", "5 канал" та "Перший національний", замість них транслюють російські "Лайф ньюз", Росія 24 та Росія 1. ОРТ зʼявилося у кабельних мережах ще кілька днів тому. Диверсанти з автоматами захопили місцеву ретрансляційну телевежу. Відбити її поки що нема кому. Українська військова бронетехніка відступила від сусіднього Краматорська ще позавчора.

Нагадаємо, що за інформацією ЗМІ, під Слов'янськом військові розгромили блокпост сепаратистів, чути постріли

Кореспондент ТСН Олександр Загородний

У Слов'янську вимкнули українське телебачення

У Слов'янську вимкнули українське телебачення

Повʼязані теми:

Наступна публікація