У соцмережах ширять відео, як львів'янин проїхався у колоні путінських "Нічних вовків"

У соцмережах ширять відео, як львів'янин проїхався у колоні путінських "Нічних вовків"

У колоні помітили байк із українським номерним знаком та георгієвськими стрічками. 

У соцмережах почали активно розповсюджувати відео, як нібито торік українець проїхався у колоні путінських "Нічних вовків" столицею Чехії Прагою. Хоч відео і минулорічне, помітили цей кадр тільки зараз. Досі про цей факт не повідомлялося.

Відповідне відео опублікував у своєму Фейсбуці український блогер. "В колоні "Нічних вовків" 2015 року у Празі було помічено мотоцикл Suzuki із українським номерним знаком BC5291AA (львівська реєстрація)", - йдеться в описі до відео.

Як зазначає блогер, він випадково помітив цей кадр, коли опрацьовував матеріали. На відео (0:15) видно, як у колоні російських байкерів рухається мотоцикл з українськими номерами. До того ж, він завішаний георгіївськими стрічками.

Зазначимо, цьогоріч у Празі "Нічних вовків" Путіна пропустили "коридором ганьби". Коли байкери рухалися містом, активісти з прапорами України, США, Євросоюзу і НАТО скандували "Ганьба!", "Геть окупантів!", "Валіза, вокзал, Росія!".

Нагадаємо, що 2 травня прокремлівським байкерам вдалося потрапити на територію Євросоюзу в обхід Польщі, яка раніше не пропустила мотоциклістів. Вони заїхали через Словаччину.

На той момент колона російських байкерів налічувала 20 осіб, але їхній керівник розраховує до завершення пробігу у Берліні зібрати декілька сотень людей.

Повʼязані теми:

Наступна публікація