У США невідомі вбили неповнолітніх дочок українського піаніста Холоденка

У США невідомі вбили неповнолітніх дочок українського піаніста Холоденка

Фото: сайт Вадима Холоденка

Дружині музиканта зловмисники завдали низку ножових поранень.

В американському штаті Техас у передмісті Форт-Верта у власному будинку знайшли мертвими дочок відомого українського піаніста Вадима Холоденка.

Про це із посиланням на місцеву поліцію пише CBS DFW.

До того ж повідомляється, що дружина музиканта 31-річна мати Софія Циганкова, яка живе окремо, отримала багато колотих поранень. Жінку терміново госпіталізували та зробили операцію.

Як зазначається, однорічну Міхаелу та 5-річну Ніну знайшли мертвими у їхніх ліжечках. Проте, за даними фахівців, вони померли не від ножових поранень. Також правоохоронці не виявили слідів зламу у будинку.

За даними ЗМІ, 29-річний Вадим Холоденко приїхав до будинку своєї дружини, щоб забрати дівчат.

"Коли він прибув, то знайшов жінку, розбиту горем, і тіла дочок. Він співпрацює зі слідством. Його не підозрюють у вчиненні цього злочину", – повідомив представник слідства, додавши, що Циганковій збираються провести психіатричну експертизу після того, як її стан покращиться.

Наразі триває слідство.

Зауважимо, Холоденко і Циганкова одружилися у 2010 році, але у листопаді минулого року Вадим подав на розлучення, судовий процес досі триває. У 2013 році музикант отримав золоту медаль у престижному міжнародному конкурсі піаністів імені Вана Кліберна.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація