У страшному вибуху маленьку дівчинку врятувала ікона – сусіди

У страшному вибуху маленьку дівчинку врятувала ікона – сусіди

У страшному вибуху маленьку дівчинку врятувала ікона – сусіди

На Одещині завершено роботи на місці трагедії

Люди кажуть, що дитину знайшли живою з повністю цілим образом.

Рятувальна операція в селі Сухий Лиман завершена. Тепер селяни радяться, як допомогти вцілілій жіночій половині родини, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Дехто з сусідів нарікає, що рятувальники зосередилися на пошуках сина в гаражі, тоді як їм радили пошукати в інших місцях, де могла бути дитина. Через це, мовляв, було втрачено час, за який травмований хлопчик міг померти.

Однак односельці, котрі допомагали розбирати завали, кажуть, що чули крики матері та доньки, але жодних ознак життя хлопчик не подавав. Тож, імовірно, загинув миттєво, як і вважають судмедексперти.

Селяни тепер хвилюються за жінку, котра лишилася без чоловіка і сина, а лише з єдиною донькою. Господарства, будинку та машини тепер теж немає. Люди кажуть, ще невідомо, яким буде здоров'я жінки після травм і пережитого горя.

Жителі Сухого Лимана вже збирають речі та медикаменти для постраждалих. Планують відкривати картковий рахунок для збору коштів. І називають порятунок доньки неймовірним. Люди впевнені, що дитину захистила ікона. Дівчинка лежала під уламками разом із образом – цілісіньким, на якому навіть скло не тріснуло.

Як повідомлялося, 4-річну дівчинку дістали з-під завалів майже неушкодженою. Вибух був настільки потужним, що тіло батька знайшли в 40 метрах від епіцентру. Вибух вщент зруйнував двоповерховий будинок. У сусідніх повилітали вікна й двері, уламками цегли побило фасади і дахи, у кімнатах попадали люстри. Головна версія трагедії – витік природнього газу у підвальному приміщенні, через що вибухнув котел.

Рятувальна операція на Одещині завершена

Рятувальна операція на Одещині завершена

Повʼязані теми:

Наступна публікація