У Сумах агресивний ротвейлер пошматував 80-річну жінку

У Сумах агресивний ротвейлер пошматував 80-річну жінку

У Сумах агресивний ротвейлер пошматував 80-річну жінку

Собаку вдалося відтягти лише тоді, коли у ситуацію втрутився господар.

У Сумах сусідський ротвейлер пошматував 80-річну жінку. Пес вискочив з під'їзду зненацька і відразу напав. Сусіди намагалися відбити жертву від собаки палицями, але той не відступав, доки не вийшов господар. Нині жінка в лікарні, а люди розповідають, що пес нападає не вперше. Бояться його і називають людожером, йдеться у сюжеті ТСН.19.30.

У Людмили Островерхової покусане чи не все тіло. Кожна перев'язка – чергове випробування болем.

"Вискочила ця потвора, там голова як чавун, і з цією пащею накинулася на мене", - розповідає вона.

Найбільше покусані руки, бо ними від собачих щелеп захищала обличчя та шию.На її тілі медики нарахували з півтора десятка великих ран. Деякі довелося зашивати.

Ротвелер напав на жінку біля під'їзду, звалив її з ніг і почав шматувати. Сусіди кажуть, що розлюченого пса намагалася відтягнути його власниця, але марно. Ротвелер відпустив свою жертву лише коли прибіг господар.

Як усе відбувалося - сусід бачив з балкону. Досі від шоку не відійшов.

"Я коли побачив, я думав, що серце зупиниться, ну, в буквальному сенсі рвав. Рвав в буквальному сенсі слова. Ось це тут почалося, вона там і відповзала", - розповідає очевидець Володимир Сітало.

Люди пригадують, як знесилена жінка уткнулася обличчям в мурашник, і вже перестала боротися - в цю мить на допомогу підбігли сусіди.

"Палкою собаку били по горбу, а тоді чоловік із залізякою вискочив і тільки тоді відбив", - кажуьб свідки події.

"Я її мила всю, вона вся в мурахах була. Я її піднімать, вона на спині дуже сильно була вся покусана, повиривано все, вона, бідна, опиралася", - розповідає свідок Маргарита Пузанова.

Сусіди не раз скаржилися на гавкіт ротвелера, але марно. Ані достукатися, а, тим більше, відчинити двері у квартирі власника не можливо. Тут навіть ручки немає. Відразу після інциденту, кажуть, господар втік разом із собакою.

Про власника пса знають небагато, кажуть, що йому років 28, і має неврівноважену поведінку. Ротвейлера тримав на балконі. Пес і раніше кидався на людей.

Родичі потерпілої позиватимуться на власника собаки до суду. Щоб компенсував витрати на лікування, моральну шкоду, а також ізолювати тварину.

За фактом нападу бійцівської собаки на людину правоохоронці розпочали перевірку.

Кореспондент ТСН Оксана Солодовник

У Сумах ротвейлер напав на 80-річну жінку

У Сумах ротвейлер напав на 80-річну жінку

Повʼязані теми:

Наступна публікація