У Сумах простилися з загиблим під Лисичанськом десантником

У Сумах простилися з загиблим під Лисичанськом десантником

У Сумах простилися з загиблим десантником

Герой АТО був один із небагатьох представників військової династії в бригаді.

Сьогодні у Сумах попрощалися із загиблим в зоні АТО Максимом Савченком. В бойових діях на сході України він брав участь чотири місяці, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Старший лейтенант 95-ї аеромобільної бригади загинув під Лисичанськом. Під час взяття чергової висоти Максима прошила автоматна черга.

Одне з трьох поранень у частину тулуба, яка не була захищена бронежилетом, виявилося смертельним. Того дня під час бою загинули ще четверо українських бійців, 42 дістали поранення.

"Таких, як він, у нашій бригаді на одній руці можна було порахувати. Професіонал, витримка – ну все в нього було. Все, що треба для справжнього воїна, було в ньому", - сказав десантник із 95-ї бригади Дмитро Котляр.

Попрощатися з героєм прийшли кількасот сумчан. Поховали десантника на Алеї Слави у закритій труні, накритій синьо-жовтим стягом.

Максим Савченко – з династії військових. Йому було лише 25 років.

"Так хочеться спитати у Путіна: Легше йому стало? Легше йому стало? Відправляючи сюди всіх тих терористів, найомників, чеченців вбивати наших хлопців, які боронять нашу державу. Запитати його: що він відчуває, коли знає, що гинуть наші хлопці, гинуть мирні люди і сьогодні він відправляє туди зброю?", - обурений міський голова Сум Олександр Лисенко.

Як повідомлялося, раніше українці поховали ще двох бійців 79 аеромобільної бригади.

У Сумах поховали загиблого в зоні АТО Максимом Савченком

У Сумах поховали загиблого в зоні АТО Максимом Савченком

Повʼязані теми:

Наступна публікація