У Тернополі продовжується виставка "Переможці": організовані екскурсії для відвідувачів

У Тернополі продовжується виставка "Переможці": організовані екскурсії для відвідувачів

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Побачити фотопроект можна до 27-го вересня.

Виставку соціального мультимедійного проекту "Переможці", що зараз триває у Тернополі, відвідали з тематичною екскурсією вихованці Центру опіки сиріт Української греко-католицької церкви Львівської Архиєпархії.

У музеї ретро-автомобілей "Ретро-кортеж", де експонуються світлини, діти-сироти зі Львова на чолі з керівником групи, головою місії "Центр опіки сиріт" отцем Романом Прокопцем почули цікаві і повчальні життєві історії героїв проекту. Адже своїм прикладом "переможці" надихають інших, вчать тому, що незважаючи на тяжкі обставини, потрібно не здаватися. Їхні історії - справжній приклад патріотизму, любові до своєї країни. Вони красиві та щасливі люди, що продовжують боротьбу за свободу і незалежність України, за наше краще майбутнє.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Екскурсію для маленьких відвідувачів провели координатори виставки на Тернопільщині Наталя Волощук та Тетяна Фарина.

Побачити приголомшливі світлини проекту у Тернополі можна до 27 вересня.

Нагадаємо, урочисте відкриття виставки у Тернополі відбулося 27 серпня. На запрошення місцевих підприємців і меценатів Тараса та Ірини Демкури до "файного міста" приїхала одна з найчисельніших делегацій учасників, партнерів проекту та гостей.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Презентація проекту була сповнена приємними несподіванками. Головна з них – реалізація однієї з благодійних ініціатив проекту. Місцевому бійцю Юрію Вовканину вручили сертифікат на спортивне протезування.

"Переможці" – це фотоекспозиція відомого українського фотографа Олександра Мордерера та арт-директора Тетяни Рубльової, відеоарт, серія сюжетів ТСН від Соломії Вітвіцької, а також спеціальний благодійний випуск журналу VIVA! Переможці.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Головною благодійною метою проекту є розвиток сучасного протезування в Україні. Саме на ці потреби йдуть кошти, отримані від продажу спеціального випуску журналу. "Переможці" також розпочали роботу над ще одним напрямом у розвитку протезування в Україні, а саме – спортивним протезуванням. 

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Організатори також ставлять собі за мету розв'язання питань безбар'єрності українських міст, створення повноцінних умов життя для людей з інвалідністю.

Приєднатися та допомагати в розвитку сучасного протезування в Україні можна, зробивши свій доброчинний внесок із будь-якої точки світу до благодійного фонду SaveLivesTogether. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація