У тирі на Львівщині застрелився заможний чоловік

У тирі на Львівщині застрелився заможний чоловік

Фото: Ростех

Самогубця мав гарну роботу, автомобіль, родину і хронічну хворобу.

На Львівщині 32-річний чоловік застрелився на території відпочинкового комплексу. Він поцілив у себе з автомата Калашникова, переробленого під мисливський карабін, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Ще на в'їзді охоронець звернув увагу, що гість поводиться дивно. Йому часто хтось телефонував. "Трошки себе підозріло вів, тому шо приїхати спеціально на тир, потім розвернутися, бо ніби немає в нього часу, поїхав, потім за хвилин 20 знову приїхав – значить, ще дещо обмізковував, як що зробити", - припускає Руслан Шагало.

На Львівщині чоловік із автомата Калашникова застрелився на території відпочинкового комплексу

На Львівщині чоловік із автомата Калашникова застрелився на території відпочинкового комплексу

Інструктор з клієнтом пішли до тиру. Чоловіку запропонували дрібнокаліберну або пневматичну зброю, але він попросив показати навчальний автомат. Інструктора це не насторожило. "Зараз АТО, і людям цікаво подивитися на ту зброю, автомат, як він виглядає. Інструктор йому показував, в нього була обойма в руці, патрони він показував, як заряджаються. Він вихопив, штовхнув інструктора і побіг. Інструктор за ним, а він на нього почав направляти автомат, інструктор відбіг в бік, а він трошки далі і собі в район ока вистрілив", - розповів керівник комплексу Михайло Солом'янніков.

До приїзду швидкої чоловік ще був живий, однак до лікарні його не довезли. Після самогубства тир зачинили. За словами адміністрації, 50-річний інструктор надто болісно переживає те, що трапилось. На подвір'ї досі стоїть авто самогубці. Машину опечатали, але видно, що у салоні є дитяче крісло та іграшки. У поліції кажуть, що чоловік мав високооплачувану роботу, родину і маленьку дитину. "У нього була хронічна хвороба, він 8 місяців вагався щодо проведення операції, власне, сьогодні мало проводитись оперативне втручання. Це не була смертельна хвороба, але він перебував у такому неспокійному стані, у стані депресії", - розповів керівник слідства Пустомитівського відділу поліції Володимир Копотюк.

Кореспондент ТСН Наталка Волосацька

Повʼязані теми:

Наступна публікація