У Трускавці відпочивальники одного з готелів влаштували холодний бунт

У Трускавці відпочивальники одного з готелів влаштували холодний бунт

Відпочивальники відстоюватимуть свої права через суд

Люди вимагали повернути кошти за так званий чотиризірковий відпочинок

Понад півсотні відпочивальників одного з готелів Львівщини сьогодні влаштували бунт. Вони вимагали від керівництва, щоб їм повернули кошти за зіпсований відпочинок, бо ж кілька днів прожили в крижаних кімнатах. Кажуть, замість обіцяного сервісу рівня чотиризіркового готелю і незабутній новорічний відпочинок, їх заморили холодом, йдеться в ТСН.19.30.

Із лайками й погрозами адміністрацію чотиризіркового готелю, що в містечку Трускавець, сьогодні зустріли відпочивальники. Люди нарікають – від самого Нового року живуть у цілковитому холоді. Після ще однієї крижаної ночі терпець їм урвався.

Наталія Березина одна з тих, хто такого не витримав. Сьогодні вона виїхала з готелю. Нарікає, що за шість днів її сім'я заплатила понад двадцять тисяч гривень. Половину строку прожили в холоді й без води. Замість відпочинку додому везуть хвору дитину.

Адміністрація готелю виправдовується. Цього сезону вирішили відмовитись од російського газу і перейти на дрова. А новий котел вийшов із ладу.

"Нормальні люди, які то розуміють, які то сприймають сприйняли це нормально, а неврівноважені… Дійсно були якісь скандали, непорозуміння. Зараз усе заспокоїлося, все вирішилося", - каже генеральний директор Андрій Юрків.

Директор готелю переконує, що тепло вже відновили. Він навіть робить екскурсію для журналістів до одного з басейнів. Та без нього журналісти вирушили в номери. Батареї - знову холодні.

Тепер усі відпочивальники, які вважають себе потерпілими, відстоюватимуть свої права через суд. Вони вже зібрали підписи і навіть знайшли юриста. Натомість адміністрація готелю запропонувала їм компенсацію - двадцять п'ять відсотків знижки на СПА-послуги. Щоправда для цього їм доведеться приїхати до готелю ще раз.

У Трускавці гості одного з готелів провели свята без опалення

У Трускавці гості одного з готелів провели свята без опалення

Повʼязані теми:

Наступна публікація