У Запоріжжі в прокурора вкрали батьковий BMW за 600 тисяч гривень

У Запоріжжі в прокурора вкрали батьковий BMW за 600 тисяч гривень

У Запоріжжі в прокурора вкрали батьковий BMW за 600 тисяч гривень

Фото: 061.ua

Невідомі в масках погрожували зброєю та відібрали ключі від авто.

Сьогодні, 12 листопада, в Запоріжжі троє невідомих у масках, погрожуючи зброєю, у керівника Запорізької місцевої прокуратури №2 Романа Мазурика відібрали ключі від BMW X5 та викрали авто.

Це сталося у дворі на вулиці Староволодимирській, де мешкає прокурор. Про це пише видання 061.ua із посиланням на власні джерела в правоохоронних органах. Ні авто, ні викрадачів правоохоронці ще не розшукали.

Сам Мазурик викрадення свого авто поки не коментує.

Прокурор у своїй електронній декларації за 2015 рік указав, що BMW X5 зареєстрований на його батька. Автомобіль – 2012 року випуску, саме тоді його й купили за 602 тис. грн.

У декларації прокурор також вказав, що в його батька є будинок на 26,4 кв. м, який купили за 137 тис. грн. На його матір-суддю записаний будинок на 307,6 кв. м, але не вказана його вартість. Сам прокурор володіє третиною квартири загальною площею 108,4 кв. м. Свою частку на дату набуття права власності він оцінив усього в 20 грн. Це лише частина житла сім'ї, яким офіційно користується Роман Мазурик.

За минулий рік зарплата Мазурика склала майже 153 тис. грн, тобто в середньому 12,7 тис. грн щомісяця. Ще 286 тис. грн він отримав від відчуження рухомого майна.

У банку він тримає 110 тис. доларів готівкою та близько 13 тис. грн – на рахунках.

Тим часом Національне агентство з питань запобігання корупції затвердило порядок перевірки електронних декларацій.

Повʼязані теми:

Наступна публікація