У Житомирі дитина загинула під колесами авто, яке вилетіло на зупинку

У Житомирі дитина загинула під колесами авто, яке вилетіло на зупинку

Фото: ВКонтакте/Харьков City

Ще двоє людей у лікарні.

У Житомирі автомобіль "Пежо" врізався у зупинку громадського транспорту, внаслідок ДТП загинула восьмирічна дитина, її мама та ще один пішохід у лікарні.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Національної поліції у Житомирській області.

"Пригода трапилася близько 00.30 годин у м. Житомирі по вулиці Черняховського. Водій автомобіля "Пежо Партнер", 36-річний житель Любарського району, не впоравшись з керуванням, безпричинно виїхав на правий тротуар у місці зупинки громадського транспорту, де здійснив наїзд на трьох пішоходів. Унаслідок ДТП на місці загинув хлопчик, 2007 року народження. Його 27-річну матір, жительку Чуднова, доставлено в реанімаційне відділення із закритою черепно-мозкової травмою, політравмою та переломами. Також до медичного закладу було госпіталізовано 21-річного жителя Чуднівського району, який отримав забої та переломи", — повідомляють у поліції.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

У рамках розпочатого кримінального провадження з'ясовуються усі обставини ДТП, у тому числі призначено необхідні експертизи. У водія відібрали зразки крові на предмет вмісту алкоголю. Триває розслідування.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація