У Житомирі посеред занять розлючений чоловік кулаками та ногами побив підлітка

У Житомирі посеред занять розлючений чоловік кулаками та ногами побив підлітка

На підлітка накинулися просто під час занять

Чоловік заявив, що хлопець ображав його сина.

У Житомирській спортивній школі розлючений чоловік побив 14-річного хлопця під час занять із легкої атлетики. Він увірвався в зал, де тренувалися діти, схопив учня і накинувся на нього з кулаками. Коли хлопець упав, заходився добивати ногами, йдеться в сюжеті ТСН.19:30

Секцію легкої атлетики в спортивній школі Максим відвідує вже чотири роки. На обличчі та руках підлітка свіжі рани, але не від виснажливих тренувань. Хлопця посеред занять побив батько молодшого учня. 

Побиття відбувалося на очах дітей і тренерів. Вони кинулися рознімати бійку: розлюченого чоловіка ледь вдалося відтягти від хлопця. 

Хлопцеві наклали 7 швів на губі, у нього травма голови і руки. 

Батько, що вчинив самосуд, про конфлікт на камеру розповідати відмовляється, але телефоном розповів, що сина вже півроку ображають старші учні школи, тому він вирішив сам поговорити із старшокласником, якого вважав кривдником, але не втримався і почав бити хлопця. 

У Житомирській спортивній школі розлючений чоловік побив 14-річного хлопця

У Житомирській спортивній школі розлючений чоловік побив 14-річного  хлопця

Тренери та керівництво спортшколи в один голос запевняють, що діти між собою ніколи не конфліктували, а батько про те, що хтось принижує його сина, не говорив. Міліція інцидент у спортивній школі розцінює як хуліганство. Тепер батькові, який побив підлітка, загрожує штраф або обмеження волі до двох років. 

У міліції ще з'ясовуватимуть, чи був конфлікт між дітьми. Тим часом, у спортивній школі посилили заходи безпеки. Відтепер батьків на територію школи не пускатимуть.

Нагадаємо, що раніше київські підлітки видряпалися на дах вагону та отримали удар 27 тисяч вольт напруги.

Кореспондент ТСН Олена Кузнєцова

Повʼязані теми:

Наступна публікація