У Житомирі рідний хворого побив лікаря, бо той не пускав до реанімації

У Житомирі рідний хворого побив лікаря, бо той не пускав до реанімації

Thumbnail for "12_likar"

Сторони наполягають на своїх версіях події. 

У Житомирі відвідувач побив завідувача відділення інтенсивної терапії.

Медик опинився на лікарняному ліжку з переламаним носом та закритою черепно-мозковою травмою, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

За словами лікарів, відвідувача обурило те, що його не хотіли пускати до реанімації до свого паралізованого зятя без халата і бахіл на підпитку. "Ми намагалися спілкуватися з ним, якимсь чином досягти контакту, заспокоїти його надати ту інформацію, що він вимагав. Проте він був недоступний", - розповіла лікар-анестезіолог Анастасія Ільченко.

Медики викликали поліцейських, які забрали відвідувача, який, щоправда, через кілька годин знову повернувся.

Своєю чергою, рідні хворого кажуть, що медики не хотіли пояснювати про стан пацієнта, а за два дні до відпустки завідувач відділення реанімації сам опинився на лікарняному ліжку.

 

Після інциденту медики звернулися з листом до чиновників про виділення додаткового фінансування на охорону обласної лікарні. "Потрібно, щоб якась була охорона, бо він безперешкодно повторно зайшов до відділення і наніс тілесні ушкодження. Тут не можна виключати, що він міг би прийти не з кулаками, а з ножем", - не виключає Юрій Данилюк, заступник головного лікаря Житомирської обласної лікарні.

У Житомирі відвідувач побив лікаря за те, що його не хотіли пускати у реанімацію

У Житомирі відвідувач побив лікаря за те, що його не хотіли пускати у реанімацію

Повʼязані теми:

Наступна публікація