У Житомирі "титушки" намагалися захопити кондитерську фабрику

У Житомирі "титушки" намагалися захопити кондитерську фабрику

Поліція і "спортсмени" блокували входи в фабрику, щоб не допустити туди приїжджих "титушек". / Фото: Житомир.info

Старий і новий власники не можуть поділити фабрику.

Ввечері 30 грудня "титушки" намагалися захопити Житомирську кондитерську фабрику.

З боку Києва в місто заїхали кілька автобусів з молодиками спортивної статури, але вхід в фабрику заблокували поліцейські в шоломах і бронежилетах, повідомляє Житомир.info.

Також разом з поліцейськими стояли хлопці в спортивних костюмах, які закривали свої обличчя масками і капюшонами. Вулиця в районі фабрики була перекрита, пропускали тільки громадський транспорт.

На місці події також перебували начальник головного управління Нацполіції в Житомирській області Валерій Рудик і мер Житомира Сергій Сухомлин.

Як повідомляє Житомир.info, 23 листопада Тернопільський окружний адміністративний суд повернув Житомирську кондитерську фабрику у власність ЗАТ "Житомирські ласощі". Через кілька днів керівництво ТДВ "ЖЛ" зробило офіційну заяву про те, що готується спроба рейдерського захоплення фабрики.

Президент компанії Ігор Бойко звинуватив у рейдерстві депутата від "Народного фронту" Сергія Пашинського і його компаньйона Сергія Тищенка. Сам Пашинський заперечує звинувачення на свою адресу, повідомляє Українська правда.

Нагадаємо, місяць тому дві сотні працівників Житомирської кондитерської фабрики перекрили трасу Київ-Чоп на в'їзді в Житомир. Співробітники фабрики говорили, що їх підприємство захопили рейдери і закрили.

Повʼязані теми:

Наступна публікація