У Житомирі "тітушки" напали на журналістів

У Житомирі "тітушки" напали на журналістів

"Тітушки" побили журналістів та працівників фабрики. / Фото: Житомир.info

Це сталося під час "боїв" за місцеву кондитерську фабрику.

У Житомирі "тітушки" напали на журналістів місцевого видання Житомир.info. Це сталося 3 січня на місцевій кондитерській фабриці під час протистояння між представниками різних власників, які борються за право володіти підприємством.

Постраждала журналістка Оксана Трокоз у себе в Facebook написала, що один з "тітушок" намагався вихопити у неї мікрофон і вдарив по камері.

Після того вона звернулася до поліцейських, які охороняли фабрику, з проханням захистити від "тітушок", але ті порадили звернутися до прес-служби. Тоді журналістка звернулася до начальника місцевої поліції Валерія Рудика, який був присутнім на місці події, але той сказав, що репортери заважають йому працювати.

Щоправда, за словами Трокоз, пізніше Рудик підійшов і спитав, чи впізнає вона того "тітушку", а ще через деякий час зателефонував і запитав, коли вона буде писати заяву в поліцію.

 

Поліція, кажете? На фабриці ЖЛ знімаємо, як представники одного власника воюють з тітушками іншого (тітушками, які безпе...

Опубліковано Oksana Trokoz 3 січня 2016 р.

Конфлікт щодо Житомирської кондитерської фабрики триває з 23 листопада 2015 року, коли Тернопільський окружний адміністративний суд повернув Житомирську кондитерську фабрику у власність ЗАТ "Житомирські ласощі". Через кілька днів керівництво ТДВ "ЖЛ" зробило офіційну заяву про те, що готується спроба рейдерського захоплення фабрики.

Президент компанії Ігор Бойко звинуватив у рейдерстві депутата від "Народного фронту" Сергія Пашинського і його компаньйона Сергія Тищенка. Сам Пашинський заперечує звинувачення на свою адресу, повідомляє Українська правда.

31 грудня "тітушки", які виступають на боці одного з власників, захопили фабрику і почали трощити її обладнання. На території фабрики знаходяться правоохоронці, але, за свідченнями Житомир.info, вони не перешкоджають "тітушкам". 3 січня праціники підприємства намагалися дістатися своїх робочих місць і тоді між ними та молодиками у балаклавах счинилася бійка, під час якої дісталося і журналістам.

Повʼязані теми:

Наступна публікація