У Житомирі українці люб'язно вказували "російським бойовикам" дорогу до ОДА

У Житомирі українці люб'язно вказували "російським бойовикам" дорогу до ОДА

АКтивісти перевірили Житомир на реакцію

Жоден з містян не забив на сполох. Озброєних "росіян" не затримали навіть правоохоронці.

У Житомирі активісти Автомайдану та Самооборони перевірили реакцію місцевих жителів і правоохоронців на появу озброєних сепаратистів, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Переодягнуті у російських бойовиків активісти з автоматом та георгіївськими стрічками проїхались центральними вулицями, постояли під міліцією та СБУ і поспілкувалися з людьми.

На центральних вулицях міста вони питали у перехожих дорогу до обладміністрації, провокуючи російським акцентом і чужинськими закликами.

Перевдягнені самооборонівці спочатку навіть нервувалися та просили своїх прикрити - раптом люди кинуться їх бити. Проте перехожі люб'язно вказували дорогу і не дивувалися навіть запитанню, як обминути пости ДАІ.

З ними запросто спілкувалися навіть військові курсанти, а замотаний державним прапором студент, трохи повагавшись, вказав дорогу до ОДА.

Активісти перевірили Житомир на готовність до захоплення

Активісти перевірили Житомир на готовність до захоплення

Знахабнілі сепаратисти 10 хвилин крутилися просто перед центральним входом в управління міліції, але й там їх ніхто не помітив. Лише згодом правоохоронець, який проходив повз, поцікавився, звідки у них зброя.

Жоден із городян, хто спілкувався з підозрілими чоловіками, на сполох не забив, хоч у місті вже не перший день ходять чутки про бойовиків.

Самооборонівці сподіваються, що відео з рейду переглянуть і зроблять висновки не лише силовики, а й містяни почнуть дбати про власну безпеку.

Кореспондент ТСН Олена Кузнєцова

Повʼязані теми:

Наступна публікація